Tarih: 28.08.2024 14:18 Güncelleme: 28.08.2024 14:31 45

Apartman Boşluklarından Kamyon Dolu Çöp Temizledi

Belediye ekipleri, çevreye gelişi güzel atılan çöplerin doğaya ve insan sağlığına verdiği zarara karşı hassasiyetlerini sürdürüyor.

 Apartman Boşluklarından Kamyon Dolu Çöp Temizledi

 

 

Apartman Boşluklarından Kamyon Dolu Çöp Temizledi

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şahkulubey Caddesi üzerindeki iki apartman boşluğuna atılan çöpleri temizleme çalışmalarına devam ediyor

"ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DEVAM"

. Ekipler, gün doğumuyla birlikte temizlik faaliyetlerine başladı ve iş makineleriyle yoğun bir şekilde çalışarak bir kamyon çöp çıkardı.

“İŞ MAKİNELERİYLE TEMİZLİK”

Belediye ekipleri, çevreye gelişi güzel atılan çöplerin doğaya ve insan sağlığına verdiği zarara karşı hassasiyetlerini sürdürüyor. Apartman boşluklarında biriken çöpler, iş makineleriyle temizlendi ve uzun uğraşlar sonucunda büyük bir temizlik gerçekleştirildi.

"ÇEVRE DUYARLILIĞI VURGULANDI"

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çöplerin gelişi güzel atılmasının çevre kirliliğine ve sağlık sorunlarına yol açtığını belirtti. Bu tür sorunların önlenmesi için çevre temizliğine daha fazla özen gösterilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

Haber: Nezir KARAYÜN


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.