http://www.fikirfabrikasi.com.tr/
Tarih: 19.10.2024 11:02 21

Avcılar Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Çaykara, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada yeni binanın yalnızca bir yapı olmadığını, Avcılar’ın "Yaşamın Merkezi" olarak gerçek hizmetin ve dayanışmanın sembolü olacağını belirtti.

Avcılar Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Avcılar Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Avcılar Belediyesi, akıllı ve depreme dayanıklı yeni hizmet binasına kavuşuyor. Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada yeni binanın yalnızca bir yapı olmadığını, Avcılar’ın "Yaşamın Merkezi" olarak gerçek hizmetin ve dayanışmanın sembolü olacağını belirtti.

MODERN, DAYANIKLI VE YEŞİL BİNA

Avcılar Belediyesi, modern, sürdürülebilir ve çevreci bir hizmet binasıyla vatandaşlara hizmet sunmaya hazırlanıyor. Depreme dayanıklı ve yeşil bina, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile ortaklaşa inşa edilecek. Avcılar’ın çehresini değiştirecek bu proje, çevre dostu özellikleriyle dikkat çekiyor.

AVCILAR’IN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Yeni hizmet binası, vatandaş dostu ve çevreci yaklaşımlarla inşa edilecek. Başkan Utku Caner Çaykara, bu binanın Avcılar’a kazandıracağı kapasitenin hizmetlerin hızlanmasını sağlayacağını ve ilçeyi "Yaşamın Merkezi" haline getirmek için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Çaykara, "Geleceğin teknolojilerine uygun, sürdürülebilir bir belediye binasında hizmet vereceğiz" dedi.

İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Avcılar Belediye Başkanı Çaykara, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destekleri için teşekkür etti. Çaykara, “Uzun yıllar boyunca siyasi farklılıklar nedeniyle Avcılar’daki yatırımlar maalesef gecikmişti. Ancak 2019’dan itibaren Başkan Ekrem İmamoğlu’nun destekleri sayesinde Avcılar’daki projeler hız kazandı ve işbirliği en üst seviyeye çıkarıldı” diye konuştu.

AFETE DAYANIKLI AVCILAR

Çaykara, Avcılar’da deprem gerçeğini her projenin merkezine aldıklarını ifade etti. "Afete dayanıklı Avcılar" vizyonuyla ilerlediklerini belirten Çaykara, 2020 yılında depreme dayanıksız olduğu için yıkılan eski belediye binasının yerine inşa edilecek yeni binanın önemine dikkat çekti. Yeni bina, depreme dayanıklı yapısı ve akıllı bina özellikleriyle vatandaşlara güvenli bir hizmet alanı sunacak.

AVICLAR’IN YENİ HİZMET BİNASI, YAŞAMIN MERKEZİ OLACAK

Avcılar Belediyesi’nin yeni binası, kentsel dokunun ve kamusal yaşamın önemli bir parçası olacak şekilde tasarlanıyor. Başkan Çaykara, yeni yapının sadece bir bina değil, Avcılar’da hizmetin ve dayanışmanın sembolü olacağını söyledi. Binanın onlarca farklı fonksiyona ev sahipliği yapacak şekilde planlandığını ekledi.

AVCILAR HALKINA MÜJDE

Avcılar halkı için bu tarihi müjdeyi paylaşmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Çaykara, yeni binanın dayanıklı, teknolojik ve sürdürülebilir şehir prensiplerine uygun bir yapı olacağını duyurdu. İstanbul’un ve Avcılar’ın geleceği adına bu projeyi gerçekleştirdikleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Meclis üyelerine teşekkürlerini sundu.

Haber: Nezir Karayün


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor


Ücretsiz ‘Anne Taksi’ Hizmeti Başlattılar…

Avcılar Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Yeni Yeteneklerini Arıyor..?

Erdoğan, Azerbaycan, Rusya, İran ve Ermenistan Dışişleri Bakanlarını Kabul Etti

Erdoğan'dan İşçi ve İşverene Ortak Çağrı…

HEP BİRLİKTE, DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Emekli Baba Ve Oğul Aynı İş Kuyruğunda…

Heyecanla Sokak Ligi Başlıyor

Çevre Dostlarından, Atık Yağ Toplama Projesi

AKSARAY KİTAP GÜNLERİNE GELMEYEN KALMAYACAK

Bakanımız Göktaş: “Evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık”

Jandarmanın Hassas Burunları, Suçluların Korkulu Rüyası Oldu

Nevşehir Belediyesi 1. Kabak Çekirdeği Festivali Hafta Sonu Yapılacak

Nilüfer’in sultanlarından öğrencilere altın tavsiyeler

İzmir Sanat Söyleşileri’nin ikinci konuğu, Ataol Behramoğlu

DEM Parti heyetinden Eş Başkanlara ziyaret

Nilüfer’de “Meme Kanseri Farkındalık” etkinlikleri

Hüdai Kaplıcaları Kış Sezonuna Hazırlanıyor

HASAN KILCA HİKMET İLİM VE SANAT DERNEĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA KARATAY’I ANLATTI

Kitap Fuarı, 18 Ekim’de başlıyor

Başkan Volkan Nallar Altınova Kapalı Pazaryerinde Esnafla Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.