Tarih: 13.09.2024 16:58 37

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Ak Parti Silivri İlçe Başkan'ı Ekrem Pamuk, İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a yapılan eleştirilere kayıtsız kalmadı.

EKREM PAMUK

Kıymetli Silivrili Hemşehrilerimiz;

 

Silivri’miz; inancı ve siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin; barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığı bir yer olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bunun da en yakın takipçisi biz olacağız.

 

Silivri’mizin huzur ortamını bozacak, tehdit altında bırakacak herhangi bir durum, güç ve düşüncenin karşısında olduğumuzu, şahsım ve partimiz adına belirtmek isterim.

Milli Eğitim Müdürü’müzün Partimize yapmış olduğu ziyareti, milletimizin iradesine göstermiş olduğu saygının açık bir örneği olarak kabul etmekteyiz.

 

Son günlerde ilçemize yeni atanan İlçe milli eğitim müdürümüzle ilgili İlçe belediye başkanının başını çektiği haksız linç girişimi ziyadesi ile bizleri üzmüştür. Silivri’mizin de huzuruna gölge düşürmüştür.  Hele ki Eğitim Öğretim yılının başladığı şu günlerde evlatlarımıza nitelikli eğitim vermek için var gücü ile koşturan Milli Eğitim müdürümüzün ve Milli Eğitim Camiamızın heyecanını boş gündem ile meşgul ederek motivasyonunu düşürmek İlçe belediye başkanına ve yandaşlarına yakışan bir durum olmuştur. 

 

CHP’nin kuruluş yıldönümü adı altında çelenk sunma törenini, yeni eğitim ve öğretim yılı açılış töreni ile aynı anda planlayarak, burada yer alan öğrenci kardeşlerimizi, partilerinin birer mensubu gibi lanse etme ve siyasallaştırma çabasını, “siyasi ahlak açısından” evlatlarımıza yapılmış doğru bir davranış olmadığı kanaatindeyiz.

İlçe belediye başkanı ve CHP yönetimi acaba bu tavrı ile neyi amaçlamaktadır anlamlandıramamaktayız. Akla ilk gelen acaba bu yaz belediye bütçesinden ayrılan eğitim bütçesinin okullara harcanmamasının üzerini örtmek için en iyi yaptığı iş olan sanal gündem oluşturmak mı istenmektedir? Ya da okulları kendi siyasal alanı olarak kullanmak için ortam mı hazırlamak niyetindeler midir? 

 

Selimpaşa İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen program neticesinde belediye başkanının hal ve hareketi tüm katılımcılar tarafından ayıplanmasına rağmen İlçe Milli Eğitim müdürümüz onu en güzel ve bürokrasiye uygun şekilde karşılamış olmasına rağmen kendilerinin tutumları da hiç hoş olmamıştır. 

 

Devlet geleneğinde kurumlar arası sorunlar varsa mülki amirin kontrolünde giderilir. Devlet geleneği böyle bir şeydir. Bilmiyorsanız öğretmiş olalım. Bahsedilen sorunlar varsa eğer ki sayın ilçe kaymakamımız ile istişare yapmanız yeterli olacaktır. Sonuç itibari ile İlçenin mülki amiri İlçe Kaymakamı dır.  Var olduğu düşünülen sorunu belediye başkanı olarak makama ve koltuğa, şehr-i eminliğe uygun bir şekilde çözmek için devlet terbiyesi ile hareket etmek yerine siyasi ranta çevirmeye çalışmak ne kadar doğrudur?

 

Kıymetli İlçemizin, barışını ve huzurunu sağlayacak kıymetli bürokratlarımızın varlığını, kötü ve karşılıksız sıfatlarla lekelemenin, Silivri halkına ve iradesine yapılmış bir saygısızlık olduğu düşüncesindeyiz. 

 

Gereksiz yere gündem yaratma ve kendi başarısızlıklarını örtmek üzere çeşitli manipülasyonlara başvurmak yerine Silivri halkına hizmet etmeyi, Silivri’nin çöpünden çamuruna, varolan ve herkesin gözünün önünde olan sorunları çözmeye davet ediyoruz.

 

Ekrem PAMUK 

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı

 



Erdoğan’dan Müteahhitlik Sektörüne Tam Destek…

Silivride Gaziler Günü Kutlanıyor

‘Üç Köy Üç Meydan’ Projesi Sona Geldi…

TEKNOFEST’te “İklim Değişikliği” Sunumu…

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

Postacı, İle Eğitimde Kalite ve Yeni Bir Dönem

GÖNENLİ KADINLAR MODA ŞOVUYLA BÜYÜLEDİ

Sivas'lılardan Gününe Muhteşem Kutlama

Bahçeli'den Mevlid Kandili Mesajı

OKUMA YAZMA BİLMEYEN KADIN KALMAYACAK

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

AVCILAR’DA STRATEJİK KARAR

İBB’DEN AVCILAR’DA İMAR PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY

BAŞKAN ÖZER'DEN YARDIM

BAŞKAN ÖZER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Bağcılar'da Eğitim Yılı Başladı

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

KAMUOYUNA VE BASIN’A AÇIK ÇAĞRIMIZDIR!

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Erdoğan; Külliye'de Jimnastik Kulübü'nü Ağırladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.