Tarih: 02.08.2024 16:23 84

GÖZÜN AYDIN MUDANYA! KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

GÖZÜN AYDIN MUDANYA! KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

GÖZÜN AYDIN MUDANYA! KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

Ömerbey Mahallesi dolgu alanında bulunan ve 2019 yılında faaliyetlerine son verilen kapalı pazar yeri, 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı. Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ömerbey Mahallesi İstasyon Caddesi dolgu alanında bulunan ve 2019 yılında faaliyetlerine son verilen kapalı pazar yeri, düzenlenen törenle yeniden açıldı. Açılış törenine Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, belediye başkan yardımcıları, esnaf odası ve kooperatiflerin başkan ve temsilcileri ile belediye meclis üyeleri katılım sağladı. 3 bin 800 metrekarelik kapalı pazar yerinde, cuma günleri sebze - meyve pazarı kurulurken, Ekim ayından itibaren ise giyim pazarı da kurulacak.


“KAYBEDİLEN DEĞERLERİ YENİDEN KAZANDIRIYORUZ”
Pazar yerinin kullanılamıyor olmasının halkın ve esnafın büyük bir sorunu olduğunu dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, “Biz de bu soruna kayıtsız kalmadık. Mevzuata bağlı bir engel yoksa açarız diye söz vermiştik. Bugün de verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Mudanya’nın daha önceden sahip olduğu ve kaybedilen değerleri yeniden Mudanya’ya kazandırdıklarının da altını çizen Dalgıç, “Mudanya’da çok önemli değerler var. Mudanya’da her seviyede her noktada müthiş bir uzlaşı var. Bizler de bu uzlaşının bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Dayanışma ve ortak akıl ile bu çalışmaları yürütmeye devam edeceğiz. Öğretmenevi, Emeklievi gibi değerlerimizi de önümüzdeki süreçte Mudanya’ya kazandıracağız. Mudanya hepimizin, Mudanya’yı hep birlikte paylaşmalı ve yönetmeliyiz” ifadelerini kullandı.


“BU İŞLERİ ENGELLEMEK İSTEYENLER OLACAKTIR”
Başka yerde olmayan ve daha önce yapılmayan bir metotla bu işleri yaptıklarını söyleyen Dalgıç, “Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirlemek, sorunlarını çözmek için protokol imzaladık. Birbirimize destek olacak ve bu işleri sürdürülebilir kılacağız. Bu yaptığımız işi engellemeye çalışanlar çıkacaktır. Bugünden sonra bununla ilgili gayretleri olacaktır. Hep birlikte bunun karşısında duracağız” dedi. Pazar yerinin açılmasında emek veren tüm meclis üyeleri ile esnaf odası, kooperatif başkan ve temsilcilerine teşekkür eden Dalgıç, “Bu işi hep birlikte yaptık. Anlayışlı ve yapıcı bir şekilde bu konuyu çözdük. Mudanyamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU


Bursa,Mudanya Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor


KAMUOYUNA VE BASIN’A AÇIK ÇAĞRIMIZDIR!

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Erdoğan; Külliye'de Jimnastik Kulübü'nü Ağırladı

Düzce’de Kur’an Kursları Açılışı Yapıldı

Esenyurt Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

KÜÇÜKÇEKMECE ZABITASINDAN DENETİM

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırım Zirvesi’ne video mesaj

Üç Bakan Narin'in kabrini ziyaret edecek

Başkan Büyükkılıç, AK Parti 166’ncı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

Yenilenen altyapı ile Semerciler Mahallesi yoğun yağışlara karşı güvenli hale geldi

Hem kazandırdı hem de korudu

Edirne’de gururlandıran ‘Sakarya’ tablosu

Bakan Güler Kazakistanlı mevkidaşıyla buluştu

Edirne Kadın Platformu’ndan Narin Güran protestosu

İNESMEK ve enstrüman kursu kayıtları başlıyor

Sakarya'nın 'hayat timi' acılara siper oldu

Manisa'da gönüllülerden çevre temizliği

Muğla'nın çöpten ürettiği elektrik yaklaşık 1 milyon hanenin tüketimine eşit

Baraçlı: "Ormanya marka yönetiminin en güzel örneği"

Hentbol Erkekler'de 3. hafta maçları belli oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.