Tarih: 26.08.2024 18:34 86

İlker Karataş, Eşi İçin Yardım Çağrısında Bulundu

Karataş, akut sendromlu ALL lösemi kanseri ile mücadele eden eşi Arzu Karataş için duyarlı vatandaşlara kök hücre bağışında bulunma çağrısı yaptı. Arzu Karataş, daha önce ilik nakli olmuş ancak hastalığı tekrar nüks etmiş durumda.

İlker Karataş, Eşi İçin Yardım Çağrısında Bulundu

İlker Karataş, Eşi İçin Yardım Çağrısında Bulundu

İstanbul, Ümraniye – İlker Karataş, akut sendromlu ALL lösemi kanseri ile mücadele eden eşi Arzu Karataş için duyarlı vatandaşlara kök hücre bağışında bulunma çağrısı yaptı. Arzu Karataş, daha önce ilik nakli olmuş ancak hastalığı tekrar nüks etmiş durumda ve ikinci bir ilik nakline ihtiyaç duyulmakta.

Karataş, Ümraniye Hisar İntercontinental Hospital Hastanesi'nde tedavi gören eşi için, "Çok kıymetli dostlarım, sevgili büyüklerim, değerli kardeşlerim; maalesef eşimin hastalığı yeniden nüksetti ve acilen ilik nakline ihtiyaç var. Bu zor süreçte, siz dostlarımızın göstereceği duyarlılık ve fedakarlık büyük önem taşıyor. Kök hücre bağışı yaparak, bir canın yaşamasına vesile olabilirsiniz," ifadelerini kullandı.

Karataş, tüm halkı ve dostlarını, kardeşlerini kök hücre bağışında bulunmaya teşvik ederken, bu konuda millet olarak gösterilecek dayanışmaya olan inancını vurguladı. "Ülkemizde maalesef kök hücre bağışı konusunda yeterli bilinçlenme yok. Sizler bu fedakarlığı yaparak umut olabilirsiniz," dedi.

Eşi Arzu Karataş’ın sağlığına kavuşması için acil olarak uygun bir donör bulunması gerektiğini belirten Karataş, bağış yapacakların insanlara umut olup bir hayat kurtarmalarının ne kadar önemli olduğunu hatırlattı.

Karataş, "Bir canın yaşamasına vesile olmanızı heyecanla beklemekteyiz. Gelin, siz de bir hayat kurtarmak için kök hücre bağışında bulunun. Umutları yeşertin, insanları ve kendinizi sevindirin," diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Nezir KARAYÜN



‘Üç Köy Üç Meydan’ Projesi Sona Geldi…

TEKNOFEST’te “İklim Değişikliği” Sunumu…

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

Postacı, İle Eğitimde Kalite ve Yeni Bir Dönem

GÖNENLİ KADINLAR MODA ŞOVUYLA BÜYÜLEDİ

Sivas'lılardan Gününe Muhteşem Kutlama

Bahçeli'den Mevlid Kandili Mesajı

OKUMA YAZMA BİLMEYEN KADIN KALMAYACAK

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

AVCILAR’DA STRATEJİK KARAR

İBB’DEN AVCILAR’DA İMAR PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY

BAŞKAN ÖZER'DEN YARDIM

BAŞKAN ÖZER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Bağcılar'da Eğitim Yılı Başladı

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

KAMUOYUNA VE BASIN’A AÇIK ÇAĞRIMIZDIR!

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Erdoğan; Külliye'de Jimnastik Kulübü'nü Ağırladı

Düzce’de Kur’an Kursları Açılışı Yapıldı

Esenyurt Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.