Tarih: 22.10.2024 12:33

İngilizce Konuşma Kulübü Başladı

Facebook Twitter Linked-in

İngilizce Konuşma Kulübü Başladı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik “İngilizce Konuşma Kulübü” etkinliğini başlattı. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı günlerde düzenlenen bu ücretsiz etkinlik, katılımcılara İngilizce pratik yapma imkanı sunuyor.

KONUŞMA KULÜBÜ HER SEVİYEYE UYGUN

Beylikdüzü Belediyesi’nin American Life Dil Okulları iş birliğiyle düzenlediği “İngilizce Konuşma Kulübü”, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı. İlçede yaşayan yetişkinler ve çocuklar için ayrı gruplar halinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar İngilizce konuşma becerilerini geliştiriyor. Yetişkinler için perşembe, çocuklar için ise pazar akşamları gerçekleştirilen konuşma kulübüne herkes ücretsiz olarak katılabiliyor. Kulüp, yaz mevsimine kadar devam edecek.

ETKİNLİKLERE ONLINE KAYIT İMKANI

Katılımcılar, yaklaşık bir saat süren çalışmalarda, basit sohbetlerle İngilizce konuşma pratiği yaparak keyifli vakit geçiriyor. Etkinliğe katılmak isteyenler, Beylikdüzü Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden online kayıt yaptırabiliyor. Kayıt için www.beylikduzu.istanbul adresine giriş yaparak form doldurmak yeterli.

İLK KATILIMCILARDAN OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER

 

Konuşma kulübüne katılan ilk isimlerden biri olan Şevval Şenyurt, kulübü Beylikdüzü Belediyesi’nin Instagram hesabındaki duyurudan öğrendiğini belirtti. Şenyurt, “Hemen anneme söyledim ve katıldık. İlk başta biraz garip geldi, ama bence karşılıklı konuşarak öğrenmek çok daha etkili. Çünkü dile maruz kalmak gerekiyor” dedi.

 

Bir diğer katılımcı Nilay Güngör ise başlangıçta tedirgin olduğunu belirterek, “İngilizce konuşmaya başlarken heyecanlı ve gergindim, ama hocalarımızın samimi yaklaşımı sayesinde kendimi akışa kaptırdım. Unuttuğumu sandığım bilgilerin hafızama geri geldiğini fark ettim. Çok keyif aldım” şeklinde konuştu. Haber: Muhammed Mustafa Karayün




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —