Tarih: 01.06.2023 14:51 Güncelleme: 01.06.2023 14:51

Keşanspor'da Eski Yönetime 'Yapılandırma' Çağrısı

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Keşanspor’un SGK borçları ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, Keşanspor geçmiş dönem yöneticilerini bu borçlarla ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapmak üzere toplantıya davet etti.

Keşanspor

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Keşanspor’un SGK borçları ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, Keşanspor geçmiş dönem yöneticilerini bu borçlarla ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapmak üzere toplantıya davet etti.

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, geçmiş dönemdeki Keşanspor yöneticilerine çağrıda bulundu.

Başkan Gergin, "Geçmiş Dönem Yöneticilerine Çağrımdır" diyerek yaptığı yazılı açıklamada, Keşan Spor Kulübü’nün geçmiş dönemlerden gelen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarının geçmiş dönem yöneticilerine tahakkuku ve kendilerinden tahsilatı talep edildiği ve bununla ilgili o dönemde yapılan toplantılar neticesinde "Kamu Alacaklarının Yapılandırılması Kanunu’nu" beklemek kararı alındığını anımsattı.

Gelinen noktada borçları yapılandırma ve tek ödeme ile kapatma imkanı doğduğunu vurgulayan Gergin, açıklamasında; "2 milyon TL'yi aşan borcumuzun faiz ve diğer masraflarından arındırdıktan sonra kalan ana para miktarını ve bazı cezalar toplamını ödeyerek Keşan Spor’un geçmiş, bugünkü ve gelecekteki yöneticilerini büyük bir sorundan kurtarmış olacağız. Borçlu olan yönetimlerde bulunmuş geçmiş yöneticilerimizin toplantıya iştirak ederek, sorunun çözümünde katkıda bulunmalarını kendilerinden istirham ediyorum. Böylesine büyük fırsatı değerlendirerek, hepimize rahatsızlık veren bu konuyu ortadan kaldırmak için el birliğiyle gerekli bütçenin toplanacağına inanıyorum. 7 Haziran Saat 20:00’da Saros Hotelin karşı çaprazında bulunan Salon Bomonti’de buluşmaya davet ediyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.



BALIKÇI KENAN ENGELLİLERİ UNUTMADI

Büyükçekmece’de Yetkili Sendika Eğitim İş!

Evin, Kızımız Duygulandırdı...

BALIKLARA TÜRKÜ SÖYLEDİLER

BÜSED’de Akduman Dönemi Başladı

Dezavantajlı Bireylerin Yaşamlarını Kolaylaştıracağız

Sanata Adanan Çeyrek Asır…

Türkan Şoray ve Ediz Hun’u Kıbrıs’ta Anılarıyla Buluştu

3. Kırlangıç Gençlik Festivali Başlıyor

Başkan Güney, Beslenme Saati Projesini İnceledi

Büyükşehir Şampiyon Oldu…

Mbb 2024-2029 Dönemi Yönetimini Seçti..!

Engelliler anneler gününü sualtında karşıladı

Yazlık Fideler Toprakla Buluştu

BEYLİKDÜZÜ ANNELER GÜNÜ’NÜ EDA BABA İLE KUTLADI

BAŞKAN ÖZER, HEDEFLERİNİ ANLATTI…

Çaykara, Şehit Anneleri ile Buluştu

CHP’li Yaman, Muayene Süreleri Uzatılmalıdır.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Osmaniye Valiliği Yaşar Kemal'in yetiştiği Kadirli'de edebiyat festivali düzenliyor

Katledilen Öğretmen İbrahim Oktugan’ı Andılar…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.