Tarih: 12.09.2024 16:38 34

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Türkiye’nin milli birlik ve dayanışma ruhunu hedef alan hain planların artış gösterdiği ve iç barış ortamını tehdit eden eylemlerin yükseldiği belirtiliyor.

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

 

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Türkiye’nin milli birlik ve dayanışma ruhunu hedef alan hain planların artış gösterdiği ve iç barış ortamını tehdit eden eylemlerin yükseldiği belirtiliyor. İşbirlikçi ve istismar siyasetine bel bağlayan figüranların milli güvenliği tehdit eden davranışlarının tırmandığı ifade ediliyor.

“MİLLİ GÜVENLİĞİ TEHDİT EDEN EYLEMLERİN ARTISI”

Türk milletinin sabrını sınayan ve tahammül sınırlarını zorlayan zararlı kampanyaların devam ettiği vurgulanıyor. Dış bağlantılı operasyonların açıkça sürdüğü, sosyal medyada yayılan yalan haberlerin kamplaşma ve kutuplaşmayı körüklediği belirtiliyor.

“SOSYAL MEDYA VE YALAN HABERLERİN TEHDİDİ”

Sosyal medyadan yayılan yalan haberler ve fitne hedeflerinin devlet ile millet arasına nifak sokma amacı taşıdığı ifade ediliyor. Demokratik tartışma adabından uzak ve art niyetli grupların milli hassasiyetleri hedef aldığı vurgulanıyor.

“DEMOKRATİK ADABIN DIŞINDAKİ FAALİYETLER”

Demokrasi dışı bunalım ve çalkantılar arayışında olan muhalefetlerin Türkiye’yi iç ve dış kaynaklı dayatmalara açma çabalarının yoğun şekilde devam ettiği belirtiliyor. Şiddet ve provokasyonun yaygınlaşması da eleştiriliyor.

“ŞİDDET VE PROVOKASYONUN ARTAN TEHDİDİ”

Üç aşamalı bir stratejinin izlendiği belirtiliyor: İlk aşamada yönetilemeyen ve krizler içinde bir ülke tablosu oluşturulması, ikinci aşamada terörle mücadelede zayıflama ve ekonomik boyun eğme, üçüncü aşamada ise erken seçim zorlaması ve anti-demokratik arayışlara destek.

“ÜÇ AŞAMALI STRATEJİ VE TEHLİKELİ BOYUTLAR”

Türk ve İslam düşmanlarının siyasi alana sızarak demokrasiyi ve milli hakimiyeti hedef aldığı, bu süreçteki tehlikelerin altı çiziliyor. Tarihte tecrübe edilen bu durumların başarılı olamayacağı ve Türk milletinin iradesine sahip çıkacağı vurgulanıyor.

“TÜRK MİLLETİNİN İRADE VE MİLLİ HASSASİYETLERİ”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadeledeki başarısı ve kahramanlığı övgüyle anılıyor. Türk ordusunun kanun ordusu olduğu ve darbe dönemlerinin geride kaldığı ifade ediliyor. 

“TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ’NİN BAŞARILARI”

30 Ağustos 2024 tarihinde Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu’nda mezuniyet töreni yapıldığı, 72’si yabancı olmak üzere toplam 989 öğrencinin mezun olduğu belirtiliyor. Mezuniyet töreninde yaşanan tartışmalar ve teğmenlerin ekstra bir yemin etmesi konusundaki polemiklere de dikkat çekiliyor.

“MEZUNİYET TÖRENİ VE YEMİN POLEMİKLERİ”

Mezun subayların ek bir yemin etme gereksiniminin anlamı ve amacı sorgulanıyor. Bu durumun Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki birlik ve beraberliği etkileyip etkilemeyeceği de ele alınıyor.

“YEMİN POLEMİKLERİ VE GÜVENLİK SORUNLARI”

CHP ve diğer muhalefet gruplarının yemin meselesini istismar etmeye çalıştığı ve bunun ahlaki ve demokratik bir ayıp olduğu vurgulanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu meseleyle ilgili hassasiyetinin ve takipçiliğinin sürdürüleceği ifade ediliyor.

Haber: Nezir KARAYÜN



‘Üç Köy Üç Meydan’ Projesi Sona Geldi…

TEKNOFEST’te “İklim Değişikliği” Sunumu…

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

Postacı, İle Eğitimde Kalite ve Yeni Bir Dönem

GÖNENLİ KADINLAR MODA ŞOVUYLA BÜYÜLEDİ

Sivas'lılardan Gününe Muhteşem Kutlama

Bahçeli'den Mevlid Kandili Mesajı

OKUMA YAZMA BİLMEYEN KADIN KALMAYACAK

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

AVCILAR’DA STRATEJİK KARAR

İBB’DEN AVCILAR’DA İMAR PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY

BAŞKAN ÖZER'DEN YARDIM

BAŞKAN ÖZER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Bağcılar'da Eğitim Yılı Başladı

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

KAMUOYUNA VE BASIN’A AÇIK ÇAĞRIMIZDIR!

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Erdoğan; Külliye'de Jimnastik Kulübü'nü Ağırladı

Düzce’de Kur’an Kursları Açılışı Yapıldı

Esenyurt Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.