Tarih: 18.03.2022 19:35

NİLÜFER ALBAYRAK İLE İRONİ...

Kurgu kitapları ve filmler hangi nedenle yazılıyor ve çevriliyor. Peki, siz okuduğunuz kitaplardan ve izlediğiniz filmlerden ne anlıyorsunuz? Size vermek istedikleri mesajlar nedir?

NİLÜFER ALBAYRAK İLE İRONİ...

 

Adom medya bünyesinde Start TV ekranlarında Nilüfer Albayrak ile İroni programında bilim kurgu kitapların ve filmlerin insanlığa neyi anlattığını asıl konuların ne olduğunu subliminal içerikli mesajları ve gündemin konusu olan Ukrayna Rusya meselesinin bu kurgularla gerçekten bir payı olup olmadığını dile getirdi. Kurgu kitapları ve filmler hangi nedenle yazılıyor ve çevriliyor. Peki, siz okuduğunuz kitaplardan ve izlediğiniz filmlerden ne anlıyorsunuz? Size vermek istedikleri mesajlar nedir? X MAN, MATRİX, MAYMUNLAR CEHENNEMİ, HERRY POTER gibi gibi kurgu filmler aslında anlatmak istedikleri yaşamımızda yapılması gerekenleri anlatıyor.

Baronlar bu kurgulardan yola çıkarak zekâ düzeyi az olan ve akıllı olan yanlarını kullanarak dünyanın yok olması için geliştirilmiş silahları ve icatları kurgular üzerinden fikir çalıyorlar. Ukrayna ve Rusya savaşını ele alacak olursak baronların istediği doğrultusunda gerçekleşiyor ve birçok ülkede yaşanan savaşlarda onlar sayesinde oluyor.

Zelenski gibi bir oyuncu Ukrayna başına büyükler tarafından geçirilmiş ve Rusya ile aralarında husumet çıkarıp bir ülkenin yok olmasına sebep olmuşlardı. Amaçları tabi ki yeni bir ülke yeni sanayileşme, inşat ve sektör kurmaktır. Kurgu film ve kitapların aslında amacı dünyanın zamanla baronlar yani büyükler tarafından yok olmaya asıl deccallın onlar olduğunu ve biz insanlara iyi olmamız gerektiğini ilim ve bilim ile sağlam bir eğitim platformu altında gelişeceğimiz anlatarak subliminal mesaj vermektedir.



BALIKÇI KENAN ENGELLİLERİ UNUTMADI

Büyükçekmece’de Yetkili Sendika Eğitim İş!

Evin, Kızımız Duygulandırdı...

BALIKLARA TÜRKÜ SÖYLEDİLER

BÜSED’de Akduman Dönemi Başladı

Dezavantajlı Bireylerin Yaşamlarını Kolaylaştıracağız

Sanata Adanan Çeyrek Asır…

Türkan Şoray ve Ediz Hun’u Kıbrıs’ta Anılarıyla Buluştu

3. Kırlangıç Gençlik Festivali Başlıyor

Başkan Güney, Beslenme Saati Projesini İnceledi

Büyükşehir Şampiyon Oldu…

Mbb 2024-2029 Dönemi Yönetimini Seçti..!

Engelliler anneler gününü sualtında karşıladı

Yazlık Fideler Toprakla Buluştu

BEYLİKDÜZÜ ANNELER GÜNÜ’NÜ EDA BABA İLE KUTLADI

BAŞKAN ÖZER, HEDEFLERİNİ ANLATTI…

Çaykara, Şehit Anneleri ile Buluştu

CHP’li Yaman, Muayene Süreleri Uzatılmalıdır.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Osmaniye Valiliği Yaşar Kemal'in yetiştiği Kadirli'de edebiyat festivali düzenliyor

Katledilen Öğretmen İbrahim Oktugan’ı Andılar…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.