Tarih: 05.09.2024 11:30

Özdemir’den Ankara Çıkarması…

Facebook Twitter Linked-in

Özdemir’den Ankara Çıkarması…

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, ilçenin gelişimi için Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Özdemir, Bağcılar’ı İstanbul’un parlayan yıldızı yapmayı hedeflediğini belirterek, "Her şey Bağcılar halkı için" dedi.

AK PARTİ VE BAKANLIK TEMASLARI

Başkan Özdemir, ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Betül Sayan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin ardından, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile kültür, sanat ve turizm faaliyetleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

ESKİ BAKANLARLA GÖRÜŞMELER

Bağcılar Belediye Başkanı, önceki dönem bakanlarından Murat Başesgioğlu ile de bir araya geldi. Başkan Özdemir, misafirperverlikleri için teşekkürlerini sunarak, hemşerisi Başesgioğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

 

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ ÜZERİNE GÖRÜŞMELER

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Özcan Bülent ile yapılan görüşmede, Bağcılar’da uygulanabilecek AB hibe programları üzerinde duruldu. Özdemir, Bağcılar’a gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

GENEL SEKRETER FATİH ŞAHİN İLE VERİMLİ GÖRÜŞME

Başkan Özdemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Fatih Şahin’i de ziyaret ederek verimli bir görüşme gerçekleştirdi. Şahin’e çalışmalarında başarılar dileyen Özdemir, Bağcılar için desteğin süreceğini belirtti.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —