Tarih: 19.09.2024 14:20

Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

Facebook Twitter Linked-in

Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, herkesin uygun fiyatlarla sağlıklı ve sıcak yemek yiyebilmesi için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Ülke genelindeki 49 Kent Lokantası'nda kısa süre içinde "Askıda Yemek" uygulamasını başlatacaklarını belirten Özel, bu uygulamanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini vurguladı. "Kimseyi kimsesiz bırakmayacak, dayanışmayla soframızı paylaşacağız" dedi.

“KENT LOKANTALARINDA SOSYAL DAYANIŞMA”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye genelinde hizmet veren **Kent Lokantaları** aracılığıyla sosyal yardımlaşmayı güçlendirecek yeni bir proje başlattıklarını duyurdu. Kent Lokantalarında uygulanacak **"Askıda Yemek"** sistemi sayesinde, dar gelirli vatandaşlar da sağlıklı ve sıcak yemeklere kolayca ulaşabilecek. Proje, Özel’in talimatları doğrultusunda kısa süre içinde hayata geçecek.

“ASKIDA YEMEK UYGULAMASI İLE DAYANIŞMA”

Kent Lokantalarında askıda yemek uygulaması, ihtiyaç sahibi kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılacak. Uygulama, yardıma muhtaç vatandaşların sıcak yemek yiyebilmesi için diğer vatandaşların ödedikleri yemeklerin askıya alınması mantığıyla çalışacak. Bu sayede, herkes dayanışma içinde sofralarını paylaşabilecek.

Özgür Özel, bu projenin toplumsal birlikteliği pekiştireceğini ve yardıma muhtaç kişilerin yalnız olmadığını hissettireceğini ifade etti.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —