Tarih: 12.09.2024 19:06 40

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, usta gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu 12'den programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Turhan Çömez

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar: Narin Güran Cinayeti, Medipol Hastaneleri ve Erdoğan'a Tepkiler

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, usta gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu 12'den programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çömez, programda özellikle Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti, eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Medipol hastaneleri hakkındaki iddiaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirileriyle dikkat çekti.

NARİN GÜRAN CİNAYETİ ÜZERİNE ELEŞTİRİLER

Çömez, Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak Jandarma Komutanı’nın açıklama yapma zorunluluğu olduğunu belirtti. Cinayet soruşturmasında büyük ihmaller ve hatalar olduğunu vurgulayan Çömez, “Narin’in ailesiyle Jandarma Komutanı’nın daha önce bir ilişkisi var mı? Bu konuların şeffaf bir şekilde açıklığa kavuşturulması gerekiyor. Demokrasi, şeffaflık ve hesap verme rejimidir. Bir çocuğun cesedinin 19 gün sonra bulunması kabul edilemez” dedi.

MEDİPOL HASTANELERİ VE TEŞVİKLER

Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Medipol hastaneleriyle ilgili teşvik ve taşınmazlar konusundaki açıklamalarına da değinen Çömez, AKP döneminde Medipol hastanelerinin büyük bir büyüme yaşadığını belirtti. Çömez, “Medipol hastanelerine verilen teşvikler ve taşınmazlar, halkın ihtiyaçlarıyla kıyaslandığında adaletsiz bir durum oluşturuyor. Bu teşvikler, millete hizmet etmesi gereken kaynakları yandaşlara aktarmak anlamına geliyor” diye konuştu.

ERDOĞAN'A “KORKMA” MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kara Harp Okulu’ndaki kılıç çatma törenine ilişkin açıklamalarına tepki gösteren Çömez, Erdoğan’a darbe paranoyası yerine gerçek sorunlara odaklanması gerektiğini söyledi. Çömez, “Sayın Erdoğan, hiç korkma. Bu saatten sonra kimse sana darbe yapamaz. Eğer darbe yapmaya kalkan olursa, biz demokrasiyi savunanlar olarak karşısına çıkarız. Ancak sonunda seni sandığa gömeriz” ifadelerini kullandı.

EKONOMİK KRİZ VE ÇİFTÇİ SORUNLARI

Çömez, ekonomik krize ve çiftçilerin borçlarına da dikkat çekti. Kasım ayında çiftçi iflaslarının artacağını öngören Çömez, “Köylülerin borçları derinleşmiş durumda. Ziraat Bankası ve diğer tarım kredi kooperatiflerine büyük borçlar var. Kasım ayında çok sayıda çiftçi iflas edecek” dedi.

CHP'NİN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

CHP lideri Özgür Özel'in erken seçim çağrısına da değinen Çömez, muhalefetin 2025'te yapılacak seçimlerde güçlü bir şekilde Erdoğan'ı sandıkta yenebileceğini belirtti. Çömez, “CHP, 2025'te erken seçim çağrısı yaptı. Bu, muhalefetin iyi çalışması durumunda Erdoğan’ı tarihin karanlık sayfalarına gömebileceği bir fırsat olabilir” dedi.

Turhan Çömez’in bu açıklamaları, Türkiye'nin güncel siyasi ve ekonomik meselelerine dair önemli bir değerlendirme sundu ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Haber: Nezir KARAYÜN



‘Üç Köy Üç Meydan’ Projesi Sona Geldi…

TEKNOFEST’te “İklim Değişikliği” Sunumu…

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

Postacı, İle Eğitimde Kalite ve Yeni Bir Dönem

GÖNENLİ KADINLAR MODA ŞOVUYLA BÜYÜLEDİ

Sivas'lılardan Gününe Muhteşem Kutlama

Bahçeli'den Mevlid Kandili Mesajı

OKUMA YAZMA BİLMEYEN KADIN KALMAYACAK

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

AVCILAR’DA STRATEJİK KARAR

İBB’DEN AVCILAR’DA İMAR PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY

BAŞKAN ÖZER'DEN YARDIM

BAŞKAN ÖZER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Bağcılar'da Eğitim Yılı Başladı

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

KAMUOYUNA VE BASIN’A AÇIK ÇAĞRIMIZDIR!

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Erdoğan; Külliye'de Jimnastik Kulübü'nü Ağırladı

Düzce’de Kur’an Kursları Açılışı Yapıldı

Esenyurt Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.