Tarih: 19.10.2024 10:44 19

Yeni Yeteneklerini Arıyor..?

Beylikdüzü Belediyesi, sanata ilgi duyan genç yetenekleri bünyesine katmak için geniş çaplı bir seçme süreci başlattı. Müzik, tiyatro ve dans gibi birçok sanatsal dalda faaliyet gösteren belediye, yeni yetenekleri keşfetmek adına

Yeni Yeteneklerini Arıyor..?

Yeni Yeteneklerini Arıyor..?

Beylikdüzü Belediyesi, sanata ilgi duyan genç yetenekleri bünyesine katmak için geniş çaplı bir seçme süreci başlattı. Müzik, tiyatro ve dans gibi birçok sanatsal dalda faaliyet gösteren belediye, yeni yetenekleri keşfetmek adına seçmeler düzenliyor.

9 FARKLI SANAT TOPLULUĞU İLE FIRSAT SUNULUYOR

Beylikdüzü Belediyesi, Sufi Meşk Topluluğu'ndan Çok Sesli Gençlik Korosu’na, Türk Halk Müziği Topluluğu’ndan Belediye Tiyatrosu’na kadar çeşitli topluluklarla sanatseverlere hizmet veriyor. Bu topluluklar, sanata ilgi ve yeteneği olan yeni isimleri performans bazlı seçmelerle bünyesine katacak.

SEÇMELERDE YER ALAN SANAT TOPLULUKLARI

Beylikdüzü Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren sanat toplulukları şunlardır:

Sufi Meşk Topluluğu 

Çok Sesli Çocuk Korosu 

Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu 

Halk Oyunları Topluluğu 

Türk Halk Müziği Topluluğu 

Çok Sesli Gençlik Korosu 

Beylikdüzü Big Band 

Beylikdüzü Gençlik ve Senfoni Orkestrası

Her bir sanat topluluğu için seçmeler, performanslara dayalı olarak gerçekleştiriliyor. Bu yıl şimdiye kadar Sufi Meşk Topluluğu, Çok Sesli Çocuk Korosu ve Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu’nun seçmeleri yapıldı.

YENİ SEÇMELERİN TARİHLERİ

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen seçmelerin devamında; 19 Ekim’de Halk Oyunları Topluluğu, 20 Ekim’de Türk Halk Müziği Topluluğu, 26 Ekim’de Beylikdüzü Çok Sesli Gençlik Korosu, 2 Kasım’da Beylikdüzü Gençlik ve Senfoni Orkestrası ve 3 Kasım’da Beylikdüzü Big Band için yeni yetenekler belirlenecek.

YETENEKLERİNİ GELİŞTİRME FIRSATI

Seçmeleri başarıyla tamamlayan katılımcılar, uzman eğitmenlerden alacakları eğitimlerle kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Hem bireysel performanslarını artıracaklar hem de topluluk içerisinde sanatsal yeteneklerini sergileme şansı yakalayacaklar.

Haber: Nezir Karayün


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.